Luonnon sininen rannerengas Jasper laatta

Luonnon sininen rannerengas Jasper laatta
Keskustele nyt
Tuotetiedot

Lianyuxing kivi on yksi parhaista Kiina luonnon sininen rannerengas jasper laatta valmistajat ja toimittajat, Tervetuloa tarkista hinta suurin luonnollinen sininen rannerengas jasper laatta kanssamme ja saada ilmainen näyte, tai paras tukkuhintojen ja laadukkaita suosittu muoti ja kuuma myynti ja luonnon sininen rannerengas jasper laatta fabricator meiltä.

Luonnon sininen rannerengas jasper laatta

Sininen rannerengas, on erittäin arvokas jade. Kivet ovat valoa sininen, sininen ja sininen-harmaa muste väri jakelu epätasainen, usein värillinen linjat ja samea paikat, tiheä massiivinen rakenne. Kovuus 5-6 rasvainen kiilto. (Alkuperä: Brasilia, Kiina)

Materiaali

Korvakorut sininen Jasper

Väri

Sininen

Kovuus

5-6 tuntia

Ominaisuus

läpikuultava, ylellisyyttä, ainutlaatuinen, luonnollinen materiaali

Tekniikka

kiillotettu

Pohjalevy

alumiini hunajakenno, lasi

Materiaalin paksuus

4 ~ 5mm

Pohjalevy paksuus

10 ~ 15mm

Laattaa

300 * 300mm, 600 * 600mm, 1220 * 2440mm tai mukautettu

Maksuehdot

T/T tai l/c. näkemältä

Pakkaus ja merenkulku

Pakkaus tiedot:

Paketti:

Sisäpakkaus: suojella elokuva, vaahto

Pakkaus: puinen tapauksessa.

Toimitus tiedot: 15-25days

Palvelumme

Erikoistunut ylellisyyttä jalokivi laatat: kvartsi, tiikeri silmä, akaateista ja kuoret, kivettynyt puu. Meillä on kokemusta kaikenlaisia luxury shell ja jalokivi huonekalut. Tuotteemme ovat ei-säteily, ei saastuminen, puhtaan luonnon, nopeuteen, Vaihda väriä, tulenkestävä ja vedenpitävä, seuraa ympäristöön ja ihanteellinen moderni sisustus. Tarjoamme poikkeuksellisen ja suunnittelu; ne käytetään paljon kaikenlaisia ylellisyyttä ja top grade uniikkimalleja.

Tutkimus