Punainen jalokivet laatat

Punainen jalokivet laatat
Keskustele nyt
Tuotetiedot

Lianyuxing kivi on yksi paras Kiina punainen jalokivet laatat valmistajat ja toimittajat, Tervetuloa tarkista hinta suurin punainen jalokivet laatat kanssamme ja saada ilmainen näyte, tai paras tukkuhintojen ja laadukkaita suosittu muoti ja kuuma myynti ja punainen jalokivet laatat fabricator meiltä.

Jalokivi laatta, punainen akaatti sarja

1) standardin laatta koot: 240upx120up, 170upx270up, paksuus 2 cm/3 cm, jne.

2) maali: Kiillotettu, syttyi ja hiottu pinta, jne.

3) käyttö: Käytetään laajasti kotona, Hotellit, ravintolat, aukioilla, kaupallisia rakennuksia ja asuntoja, ect

Tuotantoprosessi alkaa valikoiva tienestit raaka-aineen, joka louhitaan eri puolilla maailmaa ja ihmiset saavuttaa paras väri, muoto ja koko ominaisuuksia.

Saapuessaan meidän uusinta tuotantolaitos, raaka-aineen eletään pitkä prosessi leikkaus ja käyttäen erikoistunut epoxy-liimalla, joka on suunniteltu ja kehitetty meidän Labs erityisesti tätä tarkoitusta varten. Valmistuksen aikana tuotamme 2 tai 3 cm paksuisia laattoja tai mukautetun kokoon perustuvasta pyynnöstä.

Lopputulos ei suorastaan hieno koti muotoilu koruja, ainutlaatuinen laatat, jotka soveltuvat sisustus materiaalinkäsittelyssä yksityiskodeissa, toimistot ja hankkeita kuten: keittiö Island, Keittiö laskurit, kylpyhuoneet, peilit, koriste wall kattavuus, lattia, baareja ja kylpy kaapit.

Asiakkaitamme ovat: maahantuojat, valmistajille ja johtava suunnittelijat ja arkkitehdit, jotka ovat erikoistuneet jännittäviä projekteja eri puolilla maailmaa.


Tutkimus