Quartz suunniteltu kiviä

Quartz suunniteltu kiviä
Keskustele nyt
Tuotetiedot

Lianyuxing kivi on yksi parhaista Kiina quartz suunniteltu kiviä valmistajat ja toimittajat, Tervetuloa tarkista hinta irtotavarana quartz suunniteltu kiviä kanssamme ja saada ilmainen näyte, tai paras tukkuhintojen ja laadukkaita suosittu muoti ja kuuma myynti ja quartz suunniteltu kiviä fabricator meiltä.

Quartz suunniteltu kiviä

Tuotteen no.:LYX-D923

Hinta: $35-65 dollaria per neliömetriä

Maksuehdot: L/c. Tikkanen

Käyttö: Kaupallinen, Kylpyhuone, Keittiö työtasot

Tuotantokapasiteetti: 50000sheets / kk

Quartz kiinteää pintaa muodostuu noin 93 % luonnon kvartsi pinta, pigmentit, Polyesterihartsit ja muihin liimat. Nämä materiaalit ovat korkean teknologian järjestelmään vibro tiivistävä tyhjiössä. Yksinomainen prosessin tuloksena huokosettomasta yhteenpuristettua kivi, joka on luonnonkivet kuten kalkkikiveä, graniittia tai marmoria.

Tuotetiedot:

1) materiaali: 93 % luonnonkiveä 7 % hartsi ja liitä

2) laattaa: 3000 * 1400 mm

3) väri: noin 60 värit sinun valita

4) käyttö: käytetään laajalti työtasot, Keittiö toppeja, työtasot, pöytätasot, island Topit, Kylpyhuone turhamaisuus paras, penkki paras Baari Topit, backsplashes, suihkukaapit, Poreallas ympäröi, seinä laatta, lattia laatta; ja myös lentokentälle, metro, ostoskeskus, hotel ja niin edelleen

5) tuotteen merkit:

1) korkea kovuus pääsee 7 Mohsin.

2) Resistant raapia, käyttää, järkyttää.

3) erinomainen lämmönkestävyys, korroosionkestävyys.

4) kestävä ja huoltovapaa.

5) ympäristön friendly rakennusmateriaalit.

Edut kvartsi kivi

Quartz pinta on ei-huokoinen materiaali, siksi se ei värjää kuten marmori tai graniitti ja se ei loimi tai polttaa kuin muiden pintojen muovi. Toisin kuin marmoria kvartsi pinta on lähes mahdotonta tyhjästä ja on kova kuin graniitti. Siitä huolimatta kova ja ei-huokoinen pinta kvartsi pinta onnistuu säilyttämään tietty taipeet, siis kvartsi pinta eivät siru tai rikkoa.

1) huoltovapaa.

Fyysiset ominaisuudet kvartsi pinta on markkinoilla vain huoltovapaa-materiaalia. Koska kvartsi pinta on hylkiväksi, on helppo puhtaaksi vedellä ja saippualla tai over-the-counter puhtaampaa kuin Windexiä. Vaikea kohteet poistetaan liottamalla alueen over-the-counter cleaner 10 minuuttia ja sitten huuhtelu perusteellisesti toisin kuin marmoria, kvartsi pinta ei vaadi sealers tai impregnators. Toisin kuin muut muovit, jotka vaativat hiomista poistaa naarmuja ja tahroja kvartsi pinnan rakenne säilyy ennallaan, koska se on puhdistettu.

2) useita sovelluksia

Quartz pinta on valmistettu lukuisia muotoja, joten se toivottavana vaihtoehtona luonnonkiveä koteja, yrityksiä, uudisrakentaminen ja remodeling projektit. Se voidaan tehdä keittiön työtasot, laatat, Kylpyhuone työtasot, suihkukaapit, upota toppeja, sisätilojen seiniin, vaiheet, lattiat ja huonekalut.

3) värimalli

Quartz pinta on valmistettu käyttäen eri aggregaatit ja sands. Käyttää yleisimpiä aggregaatit ovat kvartsi pinta, graniitti sirut ja kierrätetyn lasin. Tietokoneet tiiviisti kvartsi pinnalla, tarjoamalla yhdenmukaisuuden värin ja tekstuurin tuotantoprosessin. Värit voi monistaa mahdollistaa eri tuotantoerien vastaamaan aiemmat tilaukset. Lisäksi kvartsi pinta voidaan tuottaa erilaisia värejä. Jokaisella valmistajalla on omat värit.

4) ympäristön kannalta herkillä

Quartz pinta on yksi kaikkein herkimmillä materiaalit kotikäyttöön. Se koostuu 93 % luonnonmateriaaleja, kuten kierrätetyn lasin ja kierrättää kivi.

5) pakkaus:

Jokainen pala on hellitellä elokuva kattaa kaikki taulukot pinnalla yleensä 25pcs on pakattu kuormalavalle, sitten pahvi suojelen puolelta, vahvistaa hihnoilla.

6) takuu: yhden vuoden

7) Toimitusaika: 15 päivää


Tutkimus