Natural Stone kvartsi pesuallas käsienpesuallas

Natural Stone kvartsi pesuallas käsienpesuallas
Keskustele nyt
Tuotetiedot

Lianyuxing kivi on Taatusti Kiinan luonnon kivi kvartsi pesuallas pesun basin valmistajat ja toimittajat, Tervetuloa tarkista hinta irtotavarana luonnon kivi kvartsi pesuallas käsienpesuallas kanssamme ja saada ilmainen näyte, tai paras tukkuhintojen ja laadukkaita suosittu muoti ja kuuma myynti ja luonnon kivi kvartsi pesuallas pesun basin fabricator meiltä.

Luonnon kivi kvartsi pesuallas käsienpesuallas

Suorakulmainen kaksinkertainen pesuallas

Erittely:

Materiaali: Keinotekoinen kivi-kvartsi, kvartsi tiskiallas, kvartsi pesuallas, graniitti pesuallas

Paksuus: 12mm, 15mm, 18mm, 20mm, 25mm, mukautettu pyyntö

Ominaisuudet

1. korkea kovuus, super kulutusta kestävää

Kvartsi kivi pinta voidaan Moshin kovuus on astetta, on suurempi kuin yhteinen luonnollinen marmori tekokivestä valjaat. Työkalut ovat yleensä pysty tyhjästä ja hankausta. Tämä ominaisuus voi hyvin käyttää, ostokset malls, lentokentät, toimistorakennukset, asemat ja muissa paikoissa.

2: rajoittamaton valikoima värejä, tyyli omaperäisyys

Kvartsi kivi on vahva pystyy innovaatioita. Ja samaan aikaan yhä jatkuva ja kehittyä kivet on moderni design ja ihmisasutuksen laadukkaita vaatimukset moderni esteettinen värimuunnoksia.

3: mikrobilääkkeiden, protectenvironment

Kvartsi kivi uppoaa lähes veden imeytymistä, tehokas estämään bakteerien jalostus: pinta on hyvin tiheä, toinen värillinen nestemäiset aineet (kahvin, soijakastike, teen) ei jätä jäämiä pinnalle. Vedenkäsittelyn voi tehdä kirkas kuten uusi puhdas.

4: ei säteilyä, ei haittaa

Kvartsi kivi ovat osa luonnon kvartsi kivi ja hartsi, sisällä radioaktiivisia aineita. Ja koko tuotanto ei tapahdu kemiallista reaktiota. Niin, että on ei säteilyä, ei haittaa ihmisille.

5: haponkestävät alkali suorituskykyä.

Kvartsi kivi sisältyy 93 % kvartsi kivi, niin se ei reaktio Happo-emäs. Ja voi paremmin suojella tuotteen tuore pitkään.

6: korkean lämpötilan suorituskyky

Kvartsi kivi rakenne on vakaus. Korkeassa lämpötilassa ei ole helppoa muodonmuutos, kaari, haljeta ja niin ei.

7: käsittely suorituskyky

Kvartsi kivi on hyvä käsittely suorituskyky, tarkkuus jalostukseen ja liittämiseen voi olla erilaisia muotoja sopivaksi nykyajan vaatimukset laadukasta elämää.

Pakkaus: Kartonki, vaahdolla, pysyvän, sitten täynnä puurunko.

Undermount

ilman hana

Takuu

10 vuotta

Pakkaus

Muovinen laukku + vaahto + pakkaus

Tutkimus