Etusivu > Tietoja meistä

LYX kivi on rakennettu vuonna 2005, sijaitsee Kiinassa. Olemme ammatillinen valmistajan kvartsi työtasot laatat ja kaakelit asuin- ja kaupallisiin hankkeisiin. Meidän tehtaan pinta-ala on yli 21,520 M2 ja omistaa täysin automaattisia tuotantolinjoja, kvartsi laatat vuosituotanto on saavuttaa 100, 000M 2.

LYX kvartsi linja seuraa erittäin tiukat laatu vaativa järjestelmä tuottaa laadukkaita työtasot, laatat ja kaakelit, jotka täyttävät teknisissä eritelmissä. Ansiosta nykyinen kokenut ja motivoitunut tiimimme toimii Tarjoamme laajan valikoiman muodikkaita värejä ja eripaksuisilla 12 30 mm asiakas.

Viime vuosina quartz tuotteet ovat olleet pääasiassa vientiin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Euroopassa, paitsi toimittaa oman kvartsi, mutta myös tuottaa mukautettuja värejä asiakkaiden pyyntöihin. Asiakkaita ympäri maailmaa ovat vilpittömästi tervetullut yhteyttä, paitsi toimittaa sinulle oikeat materiaalit hyvää laatua kilpailukykyiseen hintaan, mutta myös antaa sinulle mukava palvelu kautta nopeaa reagointia rakentavia ratkaisuja.

Let's yhteistyötä yhdessä luoda loistava tulevaisuus.